FITXA DEL SISTEMA NERVIÓS

Hola a tots! Ara us deixaré una fitxa sobre el sistema nerviós. Espero que us agradi.
Nom:   
FITXA DE L'APARELL DEL COS HUMÀ

NOM: Sistema nervios
PARTS:
Partes del sistema nervioso humano



FUNCIONAMENT:
1.-Els receptors detecten un canvi (un estímul) en l'ambient dins o fora del cos, ja sigui de la llum, de la temperatura, de la concentració de diòxid de carboni, etcètera.
2.-Els receptors produeixen impulsos nerviosos.
3.-Els impulsos nerviosos viatgen cap al cervell
4.-En el cervell, els senyals es combinen i descodifiquen per emmagatzemar en la memòria, produir pensaments, generar sensacions i produir respostes.
5.-En el cas que es requereixi, el cervell respon a un estímul sensorial a l'enviar senyals cap als efectors perquè aquests es contreguin o segreguin substàncies, el que al seu torn té conseqüències en altres teixits o òrgans del cos.

INFORMACIÓ A DESTACAR:
El sistema nerviós humà funciona com un ens que organitza, controla i coordina les funcions corporals, de manera que aquesta espècie de xarxa de cablejat comunica totes les parts de la teva anatomia.


HÀBITS RELACIONATS:
Habits que et poden ajudar a millorar el sistema nervios es no veure el mobil abans de anar ha dormir i dormir be i mes de 8 hores en cas dels adults 6 hores.
Fruits secs. Són una de les principals fonts de magnesi, el mineral antiestrès: un tranquil·litzant natural que relaxa la musculatura i que es troba en nous, anacards, pinyons, ametlles ...
Xocolata. Ametlles cruixents amb xocolata negra de Delishop, 6,95 euros. ...
Pipes. ... Regalèssia. ... Plàtans. ... Sushi. ... Cereals. ... Lactis...


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FITXA DE L´APARELL DIGESTIU

DECÀLEG D'HÀBITS SALUDABLES

HÀBITS SALUDABLES SOBRE LA HIGIENE